APC

APC by Schneider Electric, tidigare American Power Conversion Corporation, grundades 1981 i Massachusetts, USA. Företaget är ledande inom produkter och lösningar som skyddar viktig elektronik vid strömavbrott och överspänning. Läs mer »

Överspänningsskydd

Överspänningsskydden från APC ger enklare skydd för såväl hushållselektronik som datorer. Grenuttagen är de mest prisvärda överspänningsskydden för datorer, routrar, modem, hemnätverk, digitalboxar och enklare mediaspelare. Nyckelfunktionerna omfattar USB-uttag för laddning av mobila enheter och LED-indikatorer för tydlig statusidentifiering.

Läs mer

Back-UPS

En UPS-enhet ger garanterat strömskydd för din anslutna elektronik. När strömmen bryts eller rör sig utanför säkerhetsnivåerna ser UPS-enheten genast till att du får reservbatterikraft och över-spänningsskydd för ansluten utrustning som är känslig för skiftningar i strömförsörjning.
APC erbjuder olika UPS-alternativ för datorer, kringutrustning, nätverk, servrar, datacenter och anläggningar.

Se APCs UPS-alternativ

Smart-UPS

SmartConnect gör det enkelt att övervaka dina UPS: er. Nästa generation av UPS:er från APC håller dig uppdaterad dygnet runt, var du än befinner dig, via den säkra APC SmartConnect-plattformen. Skillnaden mellan de nya Smart-modellerna och de tidigare är att de nya har ett C i slutet av artikelnumret. På så sätt kan du enkelt hitta din vanliga modell.

Upptäck Smart-UPS

UPS-tillbehör

Utbytesbatteri & Nätverkskort.
Vi hjälper dig att hitta rätt APC artikelnummer och ersättningsbatteri.

Läs mer

Edge-lösningar - Utöka din verksamhet med Edge

Tillväxten av smarta enheter och IoT-applikationer har gjort tillgången till data till ett hygienkrav, oavsett bransch. Den nya verkligheten innebär både nya möjligheter och en hel del nya risker. Så hur säkerställer du tillgänglighet och säkerhet för din data? Ett logiskt steg i denna utveckling är Edge Computing.

Läs mer

APC

APC by Schneider Electric, tidigare American Power Conversion Corporation, grundades 1981 i Massachusetts, USA. Företaget är ledande inom produkter och lösningar som skyddar viktig elektronik vid strömavbrott och överspänning.

APC:s olika UPS:er och överspänningsskydd används såväl hemma, i datacenter som i industriella miljöer. De lämpar sig för trådlös nätverksutrustning (routrar, modem), datorer, mobila enheter, TV-apparater, säkerhetssystem, spelkonsoler och kringutrustning.

Produkterna säkerställer att din data är tillgänglig och säker, att du förblir uppkopplad när strömmen går och att utrustning inte förstörs. Det kallar APC för "certainty in a connected world" – säkerhet i en ansluten värld.

Vi kommer inte att rädda världen.